Lombardsijde

Het centrum van Lombardsijde is op 5 minuten stappen en is voorzien van een warme bakker, superette, drink -en eetgelegenheden. Het strand van Lombardsijde is via de duinen op een kwartiertje stappen gelegen. Ook de tramhalte ligt in het centrum van Lombardsijde en geeft je de mogelijkheid om op een makkelijke manier heel de kust te bewonderen.

The centre of Lombardsijde is a five-minute walk away and has a bakery, small supermarket and several bars and restaurants. The beach of Lombardsijde is only a fifteen-minute walk through the dunes. There is also a tram which allows you to enjoy access to the entire coast line.

 Westende

Het centrum van Westende is ook via de duinen bereikbaar en ligt op een 20 minuten stappen. Westende is een gezellige badplaats dat naast een toffe dijk, verschillende mogelijkheden biedt om gezellig te winkelen of  iets te gaan drinken en te gaan eten.

The centre of Westende is about twenty minutes away on foot via the dunes. Westende is a cosy coastal town that offers a spacious promenade and several options for shopping and dining out.

foto-00

 

Nieuwpoort

Nieuwpoort stad is een prachtige plaats gelegen aan de volledig gerenoveerde haven. Dit kan je makkelijk met de auto of tram bereiken, maar ook te voet is dit zeker een prachtige wandeling die de moeite loont. Zo bent u er op een goed half uurtje stappen en kan u van daaruit verder wandelen via de havendijk naar Nieuwpoort bad.

Nieuwpoort is a gorgeous town with a fully renovated harbour. It is easily accessible by car, tram or on foot. A beautiful 30-minute walk will get you to the city centre, from where you can continue your walk to Nieuwpoort Bad.

Written on januari 6th, 2019

Huisje aan zee is powered by De Buren

Huisje aan zee

Kust en Polder